Kundvagnen är tom 

JEWELRY CARE GUIDE

Klicka här för att ändra text

SMYCKEVÅRD

Tack för att du köpt ett unikt smycke från Orrling Jewellery. Våra fina smycken är för alltid. Man kani princip säga att man tar hand om och vårdar det för kommande generationer. Vi hoppas att dukommer att anstränga dig för att ta väl hand om dom, eftersom korrekt skötsel hjälper till attbibehålla den ursprungliga lystern, elegansen och charmen hos dina dyrbara föremål – samt sparapå reparationer och restaurering.Vi rekommenderar att du använder speciella smyckes rengöringsmedel och rengör dina smyckenofta, på ett sätt som inte skadar smyckena – dvs utan slipmedel. Bär inte smyckena när du görtunga fysiska aktiviteter.Utsätt inte dina smycken för någon form av stötar. Färgade stenar är ömtåliga. De är inte somdiamanter. Vi råder dig att inte bära dina smycken när du sover.Förvara ömtåliga smycken på en plats där inga tunga föremål kan falla ovanpå dem. Förvara intepå en plats där den kan gå sönder eller böjas mot en annan yta. Låt inte dina smycken gnugga mothårda metaller eller ytor som kan repa det.

DIAMANTER

Alla diamanter som används i Orrling jewellery är av H/VS-kvalitet och är graderade mycket noga.Vi garanterar att våra diamanter är konfliktfria och har köpts från legitima källor i enlighet med FN:sresolutioner. För ytterligare information, läs mer i kapitlet THE KIMBERLY PROCESS.Våra smycken är i 18-karats guld. Kontakta din auktoriserade Orrling Jewellery-återförsäljare för eventuella frågor om ditt köp.

LÅS

Smyckeslås är korrekt fastsatta när låssystemet "klickar" ordentligt på plats. På vissa spännen ochsmycken finns ett säkerhetslås – även detta måste "klicka" för att det ska fästas korrekt. Omspännet inte stängs med ett hörbart "klick", måste det tas till en auktoriserad Orrling Jewelleryåterförsäljare, som skickar låset till vår serviceavdelning för reparation.

LÄDER

Vårt läder är gjort av det finaste koskinn. En premiumprodukt med minsta möjliga miljöpåverkantillverkat i Europa. Vårt läder är en naturprodukt och måste behandlas därefter. Ljusfärgat läder ärkänsligare än mörkare färger och kräver ömtålig skötsel.Mörkare läder kan om det blir fuktigt färgaav sig. Våra läderfärger kan också variera, eftersom de är valda från olika delar av kon. Bär intelädret när du badar och var medveten om att färgen kan blekna om den utsätts för direkt solljus.Lädret kan underhållas med ett neutralt skokräm, men som med andra läderartiklar kommer dagliganvändning att ge en åldrad look över tiden.

GULD

Våra guldsmycken är 100 % nickelfria. En vitgulds legering är inte helt vit och därför är det vitaguldet rhodinerat. Rhodinering är en avslutande behandling som så småningom kommer attpatineras. För vissa produkter använder vi även svart rodium som efterbehandling för att uppnåönskvärda effekter. Det gäller speciellt ringar, armband och andra exponerade smycken. För attbibehålla guldets vithet och svärta, bör det behandlas med rodium av din auktoriserade OrrlingJewellery-återförsäljare.

SILVER

Våra silversmycken är 100 % nickelfria. I vissa fall oxiderar vi våra silversmycken somefterbehandling för att uppnå önskvärda effekter.Denna behandling kommer att patineras över tidmen det går alltid att återställa. Det gäller speciellt ringar, armband och andra exponeradesmycken. För att bibehålla silvrets svärta, bör det behandlas med silver oxid av din auktoriseradeOrrling Jewellery-återförsäljare.